Rezidence Club Canada ®

Apartmány Lipno nad Vltavou

Objednávka ubytování

14 + 4 =

Ochrana osobních údajů hostů

rezervace ubytování je ve své podstatě uzavření smlouvy, pro zpracování osobních údajů není třeba vyžadovat souhlas se zpracováním osobních údajů ani se registrovat na Úřadě pro ochranu osobních údajů. Při poskytnutí ubytování je nadále ubytovatel povinen dle zákona uchovávat osobní údaje svých hostů po dobu 6 let, v případě daňových náležitostí (například údajů na faktuře) až 10 let. Pro případ případných soudních sporů je pak legitimní uchovávat i údaje jako jsou telefon či email.
Stejně tak není potřeba vyžadovat souhlas, pokud hotel zasílá svým klientům pouze sdělení týkající se poskytnuté služby (ubytování) či na ni navazují (například nabídka slevy na další ubytování) a zároveň toto sdělení není v rozporu se zájmy klienta (zaslání sdělení po 5 letech od ubytování).

GDPR

Provozovatel: Rezidence Club Canada ® s.r.o.,
IČO: 25554239
společnost se sídlem Lipno nad Vltavou 25, PSČ 382 78,
jednatel společnosti Mgr.Makovetskyi Olexander

Bankovní spojení:
číslo účtu 123-6376530277/0100

 IBAN: CZ9201000001236376530277

BIC / SWIFT kód: KOMBCZPPXXX

Tel: +420 602 455 822
e-mail: info@clubcanada.eu

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Shares
Share This
Rezidence Club Canada v Lipně nad Vltavou hodnocení